Mardin Gençlik Merkezinden Bir Rekor Daha

Mardin Gençlik Merkezi 2017 yılı Nisan ayında 275 Gençlik Merkezi arasında birinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı-Gençlik merkezlerinin faaliyetleri arasında tatlı bir rekabet ortamı yaratılarak daha yüksek hedeflere ulaşılması amacıyla planlanan proje kapsamında Gençlik Merkezleri aralarında yarışıyor. Her ay yapılan değerlendirmeler sonucunda ayın gençlik merkezi belirleniyor.

2017 yılı Nisan  ayında aylık üye sayısı, faaliyetlere katılım sayısı, STK’lar ile yapılan ortak proje sayısı, sosyal medya üzerinden ulaşılan kişi sayısı, gönüllülük, bakanlık projelerinin başarıyla uygulanması gibi yapılan değerlendirmeler sonucunda  Mardin  Gençlik Merkezi Ayın Gençlik Merkezi seçildi.

Gençlerin ikinci evi olan Mardin Gençlik Merkezinde gençler hem serbest zamanlarını değerlendiriyor hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı Projeleri, Gençlik Merkezleri Akademisi bünyesinde dini ilimler, değerler eğitimi, kişisel gelişim ve dil alanında atölye çalışmaları, 19 alanda yürütülen kulüp faaliyetleri ile gönüllülük çalışmaları, yerele uygun yürüttükleri projeler ile Mardin Gençlik Merkezi ekip çalışması ve gönüllülük esası ile çalışmalarını sürdürmektedir. Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf DAĞ, Gençlik Liderleri Mustafa DEMİR, Abdülhaluk GERGİN, Onur ÇAMURDAŞ, Gençlik Merkezi Personeli, Eğitimcileri, gönüllü gençleri ile Mardin Gençlik Merkezi yeni başarılara imza atmaya devam ederek örnek gençlik merkezi olma yolunda ilerleyecektir.” denildi.

Bu Yazıya Emoji ile Tepki Ver

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Makale Hakkında Yorum Yapın!

Bir cevap yazın

Makale Hakkında Yapılan Yorumlar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış.